olacagim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gun ben de mutlu olacagim
  2. ben de moderator olacagim
  3. buyuyunce tir olacagim
  4. meslegimde top olacagim
  5. basbakan ben olacagim ki
  6. buyuyunce got olacagim
  7. senin mi olacagim
  8. senin olacagim
  9. ne oldum deme ne olacagim de
  10. simdi ben baba mi olacagim

© 2008 - uludağ sözlük

olacagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fikir firari » hic bizimkini yediniz mi » stifler » bc slavia prague » umraniye anadolu lisesi » mylastdaysasachild » sonic syndicate » kaybetme kusaginda kemalizm » var misin yok musun » muz orta » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » hayata tutunmaya calismak » kiyamet » the bear » yaratan rabbinin adiyla oku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » challenger » kurt hareketi sosyalisttir » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » iamwhoiam » sergen yalcin » west » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » faik turun » hic fake hesabi olmayan yazar » dissection » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » bende de 5 as var » hipersomni » jitem » hele bi su ramazan bitsin