olabilir abi 

kapat
  1. bazen hayatin gercel anlamina yonelik sorularda, engellerin asilmasi icin cok onemli bir yanittir. uzun surer soylemesi.
    #1445263 (soranmutant, 23.03.2007 19:55)
  2. kararsız kalınan durumlarda, topu tamamen karşı tarafa atmaktır.
    #1445349 (darkwingsoul, 23.03.2007 20:18)
  3. "olma ihtimali sözkonusu abi. bak abi diyom bünyen iri korktum ondan olabilir diyom bakma sen olabilir dediğime. pis $ey. öf." anlamına gelebilir.
    #1540220 (sidikli, 18.04.2007 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

olabilir abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olabilir abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olabilir abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuzme kolluguna kaymak » ekmek yemeden doymamak » fener den david villa bombasi » alf » fair tail » guler erkan » ncldlbz » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » saros korfezi » taraf » munkariz » yigit ozgur esprileri » transatlantik egilimler » biz ettik sen etme lucescu » la vie populaire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 270 ytl ile bir ay gecinmek » rihanna » bal porsugu » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » 43 tane online yazar gormek » you re a lady » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » sut atmadan gol olmaz » formul » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » adam » ilya » star wars » eleni karaindrou