okyay kaynak 

kapat
  1. boğaziçi üniveristesi elektrik-elektronik mühendisliği bölümü profesörlerindendir kendisi. dersin başında öğrenciler tarafından verilen gazla dersin sonuna kadar çin, japonya, malezya maceralarını, ingiltere'de öğrenciyken ne kadar zeki ve yakışıklı olduğunu buna binanen neredeyse hergün başka bir kızla olduğunu * , şimdi de boğaziçi üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği bölümünde birçok yeniliğe kendisinin imza attığını uzun uzun anlatır. kendini övmesiyle bilinir kısacası. bir de başka hocalara b*k atmayla tabi ki.
    (bkz: yorgo istefanopulos)
    #3000801 (nikiznatimportint, 14.02.2008 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

okyay kaynak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okyay kaynak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okyay kaynak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame » how i met your mother » halkevleri » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » ne dedene nene de ne nenene dede de » decimation » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » ne icirdiniz lan bana » editle entry sildirmek » banu guven » seiko » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » uludag sozluk hile kodlari » massive attack » batak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogum tarihini bilmeyen insan » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » dayanilmaz hafiflik » diz kapagindan vurmak » enderun sevgiler » erich fromm » kurtlere pislik uretiyorlar demek » kirmizi gofret » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » kabarmamis gazete » gelecegin bi yuzyil sonrasi » toms shoes » rammstein » art vandelay » cus