okuzdur o okuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. butun erkekler okuzdur
  2. buraya cop atan okuzdur
  3. metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz
  4. nereye vuruyorsun okuz diye bagiran okuz
  5. bu basliga entry yazan okuzdur
  6. tum erkekler okuzdur kizlar okuzleri sever
  7. okuz gelip okuz gitmek
  8. okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme
  9. okuz
  10. man okuz

© 2008 - uludağ sözlük

okuzdur o okuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuzdur o okuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuzdur o okuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diferansiyel denklemler » enderun sevgiler » basliklari alt alta okumak » mr self destruct » nazim hikmet e nazim usta demek » aci cekmek » kugulu park » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » thug life nigga » sadus » basincli konusma » jay cutler » egzorsizm » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » teoman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozledim » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » karma ekonomi » cagrisim » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » tutunamayanlardan » karagarga » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » bulbulun cilesi » yallah mahmut » beyaz show » alkollu halde araba kullanmak » mavi lens takan yesil gozlu kiz » ucu bir arada