okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme 

kapat
  1. ''haydi gel bizimle ol'' adlı programda duyduğum okan bayülgen sözü. okan bayülgen in ne kadar zeki, kültürlü, bilgili olduğunu tekrarlamaya gerek yok kanımca. erkeğin güdülerini eğitmesi gerektiğini savunur.
    #3560886 (sedating, 20.06.2008 10:12)
  2. yanlizca okan bayülgenin televiyonlara cikip söyleyebilecegi sözdür.
    öküz gibi ye öküz gibi sevime , bu sözü nesilden nesile aktaricaz tüm genclik bu sözün ısıgında hareket edecek.

(bkz: okan bayülgen iticiligi)
    #3560909 (bu nick tam yirmi bir harf, 20.06.2008 10:24)
  3. öküzlük seviyesinde yaşamaya alışan memleket insancıklarına de ki;

First of all hayvan gibi seviyorum abi ben bu kızı/herifi diye öküz öküz götünüzü yırtmak yerine insan gibi sevin ki sevişirken de inek gibi mö'lemeyin!

ikincisi ise yemek yemek hususunda ne bok yerseniz yeyin, sizin bileceğiniz iş amma hayvan gibi lafını çok da düstur edinmeyin. ne kadar okuz olduğunuz sadece sizin bileceğiniz iş değil çünkü yaptığınız her öküzlük çevrenizdekilere yolsuzluk,sususzluk ve hatta elektiriksizlik olarak geri dönmekte. vel hasil-i kelam insan olun bilader. Ya da en azından hayvan gibiolmaya zorlamak yerine bünyeyi hafiften insan gibi dekore edin. Kârlı yatırım...
    #3560946 (muhterem fil, 20.06.2008 10:36)
  4. (bkz: okuz gibi sevismedikten sonra ne anladik sevismeden)
    #3560963 (sobaninyanindayatanevkedisi, 20.06.2008 10:43)

© 2008 - uludağ sözlük

okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» circle of cysquatch » turbanli kizlarin motor olmasi » tanriyi oldurmek » adam gibi adam » olduklerinde laikligin olmadigi yere gidecekler » oruc tutmuyorum ama karnim ac » cinselligi ozgurce yasayan insanlarin ayiplanmasi » mozilla firefox 3 » ataturkcu dusunce dernegi » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » 4 ekim 2008 fc barcelona atletico madrid maci » venividivici » kufurlu konusan kiz » yasayi dolanmak » asena ozcetin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumak » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » boten anna » california state university » 2012 olimpiyatlari » bir musluman olarak bluevelve » mini etekliye donup bakmayan erkek » levent erdogan » hull city » erkeklerin kizlardan msn isteme sebepleri » joventut badalona » fontana » sakalasirken hamile kalmak » hasankeyf » kim o sorusuna ben diye cevap vermek