okuz gibi anlayisli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz
  2. bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz
  3. okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme
  4. okuz gibi yemek
  5. okuz gibi bakmak
  6. okuz gibi sevmek
  7. her seye okuz gibi bakmak
  8. trene okuz gibi bakmak
  9. okuz gibi menajerlik oynamak
  10. dolmusta okuz gibi bakan tip

© 2008 - uludağ sözlük

okuz gibi anlayisli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuz gibi anlayisli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuz gibi anlayisli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefonunu vermeyen sevgili » grandiyotize » ofori » en cok entry giren yazar » maske » www muratboz com » bira » grimas » the way i am » paranoid sanri » allah seni top etsin » teknik resim » hadi simdi nabican » yugoslav futbolu » nazim hikmet ran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » korsakoff sendromu » makine muhendisi » sibel kekilli » inonu universitesi » universiteye alinmayan turbanlilar » discovery channel in marmaray belgeseli » yavsak sozluk yazarlari listesi » jitem » sanri » facebook u olmayan uuserlar » hasretinden haci sakirleri deldim » echinoidea » victor nsofor obinna » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi