okuz altindaki buzagi 

kapat
  1. olmayan buzağıdır.

olmadığı için, aramaya gerek yoktur. aramaya kalkarsanız da, pek bir şey bulamazsınız keza, altına baktığınız öküz, hadım haldedir.
    #2644795 (paleface, 30.11.2007 00:31)
  2. öküzün ağirliği nedeniyle pizza hamuru gibi dümdüz olmus olan buzagidir.
    #3722153 (mulayim, 26.07.2008 02:17)
  3. çok da güzel nick olabilecek bir buzağıdır.
    #3722163 (yumurtanin fircalanmams tarafi, 26.07.2008 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

okuz altindaki buzagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuz altindaki buzagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuz altindaki buzagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spa » babylon » meshur filozof laflari » isemek » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » pisin biri » radyo sol » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » pan » hasretinden haci sakirleri deldim » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » hayalleri ertelemek » serhan acar » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » ramallah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hosmerim » recep tayyip erdogan in msn iletisi » stevemcqueen » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » i m so lonesome i could cry » maimonides » hic gelme gideceksen » zeynep tokus » izmir de denize ciplak giren kiz » bc slavia prague » mirkelam » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » ibanez grg 170 dx » ozkiyim dusunceleri » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi