okuyorum oyluyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okuyorum okuyorum hayatim degismiyor
  2. oyluyorum o halde varim
  3. sen yaz okuyorum ben
  4. bakislarda kucumseyis okuyorum
  5. kurani okuyorum ama anlamiyorum
  6. radikal okuyorum cnbc e izliyorum
  7. sozlugu okuyorum gozlerim kapali
  8. fanatik okuyorum o halde duz adamim
  9. bu ezani sevip kavusamayanlar icin okuyorum
  10. okuyorum cunku nedim hazar yazmis

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mfo » saw » mardin in tarihi eserleri » bismillahirrahmanirrahim falan olmak » ideal erkek » sozlukteki komunistler » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » bicaklar kitabevi » sozluk sayfasina reklam alan yazar » bruce dickinson » ince uzun makarna » kizilderili » sunay akin » her sabah hamurisi yemek » tepesersemi » ben denedim korkmayin » bizkaclirayiz com » ukte doldururken dikkat edilecek hususlar » cyrax » zegna » banka soyarken kasiyere o kilitler acilsin demek » notrinova » sadece universite mezunlarina oy hakki verilmesi » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » edremit in tarihi eserleri » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ne yaptin sen yegen yav » kizlara laf atan erkek » kas yaparken goz cikarmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa