okuyorum okuyorum hayatim degismiyor 

kapat
  1. film karelerinde çok okuyan insanın mutlu olduğunu,tüm kızları etrafında topladığını gören gencin,günlerce okuduktan sonra söylediği sözdür.
    #3275945 (bodysuha, 16.04.2008 01:03)
  2. oku, oku da adam ol tavsiyesinin boş olduğunu görüp hayal kırıklığına uğramışlığın bezginliğidir.
    #3275976 (Yazgan, 16.04.2008 01:13)
  3. ne okuduğunu, niçin okuduğunu, nasıl okuması gerektiğini bilmeyen kişinin sarf edeceği cümle.. he evet, bir kitapla adamın hayatı değişmez.. ama belli bir kitap birikiminden de hayatına bir şey katmıyorsan..yazık parana..git çerez, cips falan al.
    #3275996 (temren, 16.04.2008 01:17)
  4. icinde bulundugum durum.
    #3276804 (mutlulugun ta kendisi, 16.04.2008 11:06)
  5. okuyunca hayatının değişeceğini sananlar vardır. hayır. yaşayınca hayatın değişir.

okuduklarınsa yaşadıklarının veya yaşayacaklarının tercümesidir sadece. biri sözcün olmuştur ve yazmıştır.

hayatını değiştirmek istiyorsan okuyup bi kenara kaykılmayacaksın arkadaş. okuduklarını özümseyeceksin, yazarla empati kuracaksın. o senle empati kurdu çünkü, imkansızı başardı!
    #3276820 (brunglace, 16.04.2008 11:10 ~ 19.04.2008 16:17)

© 2008 - uludağ sözlük

okuyorum okuyorum hayatim degismiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okuyorum okuyorum hayatim degismiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyorum okuyorum hayatim degismiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» white balance » tanrinin zenci olma ihtimali » gece nobeti » acilarin en acisi kendi kendimize cektirdigimizdir » boys » kendini ayse arman gibi hissetmek » muse placebo radiohead » dogan enerji » gelin arabasinin onundeki yazidan iliski analizi » bormanya ajlik cumhuriyeti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games