okuyomus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ok
  2. ok bye
  3. ok computer
  4. ok corral
  5. ok dasti
  6. ok gibi dogru olsam yabana atarlar beni
  7. ok go
  8. ok isareti
  9. ok kib bye
  10. ok kib bye muck

© 2008 - uludağ sözlük

okuyomus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuyomus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyomus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih keskin » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » randy marsh » fasist » borsa dusunce uzulen yurdum insani » metris » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » konusmak varken sacmalayan insan modeli » basimi ortuyorum beynimi degil » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » siyaset din futbol ucgeni » skolastik dusunce » bayer giants leverkusen » appetite for destruction » ofidofobi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herpetofobi » iran da kadin olmak » elektroensefalografi » bir anda » online olanlar » pavor nocturnus » tottenham hotspur » intakrin etki » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » yasamsal tespitler » cizmedin ki kesesin » izlanda » uludag sozluk copcatanlik servisi » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » yeni bir yol gerek