okuyanlara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fen edebiyat ta okuyanlara yapilan zulum

© 2008 - uludağ sözlük

okuyanlara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuyanlara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyanlara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaleci sacli adam » bakire olmayan bayanla evlenmek » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » g noktasi » roope latvala » sevgilinin e mail sifresi » k rock » tobias beecher » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » prezervatif yerine migros poseti takmak » saba tumer » sen » dusunmekten uyuyamamak » sevval orucu » formul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » second life » cihan haspolatli » pagan fears » pilsener » yeni hayat » alkolle kadin arasindaki benzesme » fatih tekke » osurunca guller acardi yuzunde » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » ustura ya vurdurmak » o klorobenzalmalononitril » coconut tequila » uslamlama » ekmek yemeden doymamak