okuyanlar icin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yillara meydan okuyanlar
  2. prof tosun okuyanlar sagolsun
  3. karli bogaz manzarasinda gazete okuyanlar
  4. sizin icin istikbal olan seyler benim icin mazidir
  5. inanclar icin olmek ve dunya tatlari icin yasamak
  6. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir adim
  7. ekonomi icin susan futbol icin gotunu yirtanlar
  8. yazar icin buyuk ama sozluk icin kucuk entry
  9. 11 subat 2008 de hrant icin adalet icin mahkemeye
  10. insan icin kucuk ama insanlik icin buyuk bir adim

© 2008 - uludağ sözlük

okuyanlar icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuyanlar icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyanlar icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ihsan yildirim » utanc » radyo limon » aydogan babaoglu » che » venividivici » you keep me hanging on » hair » womanizer » illidan stormrage » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » kemcuk agizli » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » cesur kusku » righteous kill » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » indian » obsedor » herkes vatanini sever » sizofreni » latah » shania twain » lee ritenour » are you there » kul yutmaz » miguel de cervantes saavedra » tiris » yagmur damlasi » altizlara verilebilecek isimler » turkmenistan milli futbol takimi