okuyamiyorsaniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okuyamiyorsaniz kocaya gidin

© 2008 - uludağ sözlük

okuyamiyorsaniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuyamiyorsaniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyamiyorsaniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yjm308 » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » amfi alirken dikkat edilecekler » evli barkli bir kadini yalamak istemek » black ice » zeus un magarasi » sozlukte sazan avi » 336b » ciplaklar kampi uyari levhalari » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » basbakanim sana hastayim hele su siyah gozluklerin » mavi balina » blood of heroes » dipcik gibi » fatih terim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de insan olmak » james hetfield » gokmen ozdenak » aircraft carrier » hergele » bana kimse gammazlar gerizekali dedirtemez » annenin montun cebinde cakmak bulmasi » insallah » bikini » anket hala sicak cok uzaklasmis olamazlar » pkk ile mucadelede kimyasal silah kullanmak » gulse birsel » polo » mircea lucescu nun tekrardan galatasaray a gelmesi » kendini kullandiran erkekler