okuyamiyorsaniz kocaya gidin 

kapat
  1. Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Milli Eğitim Müdürü yasef kaya'nın sarf ettiği iddia edilen talihsiz açıklama.
    her gün 4 km yol yürüdükleri içi milli eğitim müdüründen servis isteyen kızlarımıza "Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin" diyen zihniyete sahip bir ülke değiliz aslında biz. olmamalıyız. arada istisnalar çıkacak tabii.

http://www.milliyet.com.t...ontur35.asp?prm=0,4329907
    #2813107 (derindusunur, 09.01.2008 17:11)
  2. arada bir şeytanın da dürtmesiyle aklıma gelen şey. kocaya mı gitsem ya?..
    #2813123 (nihan, 09.01.2008 17:14)
  3. akabinde beklenen cümle bu olsa gerek: (bkz: okuyamiyorsaniz hocaya gidin) (bkz: üflesin)
    lan ne müdürler var be! sana ne be adam! okumazsa istediğini yapar! kimi nereye yönlendiriyorsun!
    #2813157 (galapagoslu iguana, 09.01.2008 17:19 ~ 17:28)
  4. okula gönderilmeyen çocuklar ayrıca kötü bir tablo.
    birde bunlar var ailenin okula gönderdiği kız öğrenciye kocaya git demek.hadi kızım sen evlen kocandan dayak ye,sömürül sonra boşanama eğitim=iş.ne yapsın kadın boşansa bir dert boşanmasa ayrı bir dert.bu durum direk olarak doğu ve güneydoğudaki kadın ölüm intiharlarının fazla olduğunu getiriyor.ne acı.
    #2813299 (aglasevgiliyurdumagla, 09.01.2008 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

okuyamiyorsaniz kocaya gidin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okuyamiyorsaniz kocaya gidin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyamiyorsaniz kocaya gidin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yine de siz bilirsiniz » 4 dakika uyarisi » ayten mutlugil » annenin yaninda fingerboard calismak » pflaume » activia yiyenlerin diyaloglari » keramos » general motors » virgin radio » delgec a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci