okuyamiyorsaniz hocaya gidin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okuyamiyorsaniz kocaya gidin
  2. gidin
  3. hacktirin gidin
  4. gidin turnalar
  5. siktirin gidin
  6. siz gidin ben geliyorum
  7. gidin yatin lan
  8. siz gidin ben geliyorum zirvesi
  9. top oynayacaksaniz gidin top sahasina
  10. sen ve rabbin gidin savasin

© 2008 - uludağ sözlük

okuyamiyorsaniz hocaya gidin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuyamiyorsaniz hocaya gidin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuyamiyorsaniz hocaya gidin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ev kiralari ve fiyatlarinin cok hizli geri gelmesi » ben oldugum surece denizli bu takimda olamaz » lynyrd » gilardino » pes 6 » ask aglatir » tehlikeli isimler » coche » fired » yurttaki oda arkadasiyla anlasamamak » karizmanin resete doydugu an » abisi » zelig » the hangman » bir kadini anlamayi arzulamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paintitblack » ogrenci evinde yasanan diyaloglar » ataullah el iskenderi » hatti mudafaa yoktur satti mudafaa vardir » hammer man » karizmatik cevaplar » hayat boyu son tercihe yerlesmek » alevilik » fucker » vay anasini tarzinda smiley » erkek icgorusu » polo » sensiz buyumek » taraf » mazlum dogan