okurum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hem zaman okurum hem cumhuriyet okurum
  2. sen yaz ben okurum linki
  3. bos zamanlarimda kitap okurum
  4. kitap okumam not okurum
  5. kimse okumazsa ben okurum
  6. ben senin ruhunu okurum
  7. kur an da okurum makyaj da yaparim
  8. sartre da okurum moliere de
  9. gonul defterini actim okurum
  10. gonlumun sarkisini gozlerinde okurum

© 2008 - uludağ sözlük

okurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk » got kadar » escinsel danisma hatti » blog 27 » metin fidan » emegi gecen herkese tesekkurler » orcun kunek » unutulmayan dizi replikleri » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » ertugrul saglam in istifa etmesi » dunyayategetgecenadam » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » deniz feneri almanya dan bana ne » aslan kral in oglu » reklam yasagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hemsehricilik » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » karin » kadrolu protestocu » anatolianrock » anna politkovskaya » naomi » osman pamukoglu » aydogan babaoglu » carsi » muhalefetten destek istemek » suyuk » mevlana » nedenicinasil » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi