okuru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumhuriyet okuru
  2. bulvar okuru
  3. posta okuru
  4. zaman okuru
  5. vakit okuru
  6. hurriyet okuru
  7. star okuru
  8. roman okuru
  9. uludagsozluk okuru
  10. taraf okuru

© 2008 - uludağ sözlük

okuru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okuru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okuru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jon avnet » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » ahmet yildiz olmedi » aczimendi » liv tylor un fil yutmus hali » doymadim sana » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » dft » kronik kuzu » hasmir99 » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » tereyagli bi bucuk iskender » geri zekali baslik furyasi » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » lavaboya kul dokmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben wallace » asik miyiz » bl » disortografi » mr self destruct » passage to the reaper » yapilmis en aptalca dalginlik » fatih tekke ve batuhan karadeniz » frida kahlo » cocukken garip buyudukce oturan isimler » coumineol » beni al » ultmtu » kursuni renkler » sevgilinin olmesi