okurken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen bu siiri okurken
  2. dua okurken esnemek
  3. kitap okurken not almak
  4. ismail in kitabini okurken
  5. entry okurken aglamak
  6. basligi okurken kusmak
  7. kitap okurken uyuyakalmak
  8. kitap okurken esnemek
  9. sozluk okurken caydanligi yakmak
  10. entry okurken filtre kullanmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 17 mayis 2000 » leylim ley » universite senligine ulkucu saldiri » sereftir seni sevmek » gitmek » kotu kizlarla flort rehberi » degirmenler » josef fritzl » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » dil hapishanesi » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » aptal sarisin » in der strafkolonie » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » ali pasa camii » belgariath » david villa » 06 zps 52 » i thought i knew it all » 90 larda ilkokul kokusu » 792 sayili petrol kanunu » pendik lisesi » gecici plaka » blooddawn » youtube un meme yapmasi » yukari hinzevek camii » 34 hyg 34 » firat parlak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa