okunusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zall in okunusu
  2. 7up un tersten okunusu
  3. akp nin tersinden okunusu
  4. mumun tersten okunusu
  5. paranin tersten okunusu
  6. zaman in tersten okunusu
  7. kazagin tersten okunusu
  8. mahmut un tersten okunusu
  9. dahi anlamindaki de nin okunusu
  10. tanimin tersten okunusu

© 2008 - uludağ sözlük

okunusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okunusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okunusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » esref saati » ridvan dilmen » abdullah ocalan » yarim yarim yarilmak » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » cebinde akrep olan erkek » enderun sevgiler » hull city » trabzon » ece erken » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » legal teror orgutleri » balikesir » senden elektrik alamiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muhlis bey » sevgilinin inatci olmasi » kitap yazip bastirmamak » emre kongar » death note » alternatif var misin yok musun diyaloglari » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » bu tabi sadece bir iddia » kadinlari cekici yapan detaylar » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » four four two » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » oyle kalakalmak