okunurken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ezan okunurken namaz kilmak
  2. ezan okunurken birayi saklamak
  3. okunurken yazarindan tiksindiren entryler
  4. ezan okunurken konusan ahlaksiz
  5. ezan okunurken bira icen tip
  6. ezan okunurken seks yapmak
  7. ezan okunurken duyulan huzur
  8. ezan okunurken kopeklerin havlamasi
  9. ezan okunurken muzigi kis demek
  10. ezan okunurken muzigi kapamak

© 2008 - uludağ sözlük

okunurken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okunurken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okunurken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iktidarsiz jigolo » firat haber ajansi » cumhurbaskani » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » lorik cana » hayati otelemek » yureksagda » eski sevgilinin esinden ayar yemek » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » red star belgrade » askere gitmeyi reddetmek » duty free » dusunce baloncusu » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » ahbap cavus iliskisi » volkan yaman » tac atisi » sabah » my twin » kaos gl » murat ata » horse to water » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » bekledikce guzellesen seyler » 35 lik pipiyle bayramlasmak » tikky mouse » yol su elektrik » eski sevgili