okunmak guzeldir 

kapat
  1. uludağ sözlük'te okunduğunu hisseden uuserın hem özel mesaj yolu tebrik mesajı alması hem de oylamaya baktığında artı-eksi farketmeksizin oylandığını gördüğünde kendi kendine mırıldandığı cümledir.
    #1256813 (sid, 04.02.2007 15:02)
  2. okunacak kadar güzel yazmak önemlidir.. ve doğal olarak okunmak, güzelliğin yansıması olacaktır.. dünya üzerinde okunacak binlerce yazar kitap dergi insan ve hayat varken, şu sözlük^te birileri sizi okuyorsa iyisiniz demektir.. iyilik ve güzellik aynı pinpon masasının oyuncularıdırlar..
    #1256820 (Dasti, 04.02.2007 15:04)
  3. (bkz: yazabilmek daha da güzeldir)
    #1256872 (gigantic, 04.02.2007 15:23)

© 2008 - uludağ sözlük

okunmak guzeldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okunmak guzeldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okunmak guzeldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resmi nikah » asistan hindistan » kisa boylu bayanlar » paris » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » jose joaquin moreno verdu » children of women » northwich » balli » racer x » pizza hut » jeff buckley » kaside i moderator » pkk » osurunca etegi acilan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hinterland » christina aguilera » bionic » kuresel krizi az hasarla atlatmak » joyeux noel » i want you she s so heavy » avrupa aslani » tabutta yarim vole » pleasure slave » phpbb3 » galatasaray cafe crown » istifa konusmasi » kaleci sacli adam » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » subjektif entry