okunamayacak uzunlukta entry girip puan beklemek 

kapat
  1. uludagsozluk ten puan veya puanlarla dönecegi beyanatini vermis yazar beklentisidir, kademeli defansta iyi kollektif atakta zayif kalan yazardir. vurursa gol olur ayrica. afferim bana ben bildim kac puan bana. (bkz: firat)*
    (bkz: puan)
    (bkz: oy)

edit: vay anam vay buralar zamaninda hep entrydi, ne cabuk gittiniz be. ilk defa canli canli basligin basa kalmasini bana yasatmistir, lan daha demin okuyodum yukardakileri.
    #3189727 (kaiserstuhl, 25.03.2008 21:14 ~ 21:19)
  2. (bkz: sırf uzun diye bir girdiyi artılamak)
    #3189735 (SamedeY, 25.03.2008 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

okunamayacak uzunlukta entry girip puan beklemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okunamayacak uzunlukta entry girip puan beklemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okunamayacak uzunlukta entry girip puan beklemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin buyudugunu anladigi an » ertul cankilic » kufrun yakistigi insanlar » sevdim ama sonu yoktu » altinci nesil basliklarini iki km oteden tanimak » san marino ulku ocaklari » sabahin korunde bagirdi diye imama sovmek » goz kapaklarinin ters cevrilmesi » cigdem savas » im juli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games