okumus cok insan taniyan okumamis insan 

1. genelde tanıdığı okumuş insanlara büyük saygı besleyen ve kendisi gibi okumamış diğer insanlara tanıdığı okumuş insanların varlığıyla az da olsa üstünlüğünü hissettirmeye çalışan çoğu zaman temiz kalpli insan modelidir. bunlar kimi zaman üniversitelerin öğrenci işleri bürosunda, kimi zaman ise hastanelerin müstahdem odalarında karşımıza çıkarlar. genelde gelir düzeyleri ortanın altındadır. ancak tanıdıkları okumuş insanlardan sağladıkları küçük torpillerle çok işlerini halledebilirler. eğer çocukları varsa okumalarını deli gibi isterler. her lafa "bizim hoca dedi ki" veya "geçen bizim başhekimle görüştüm" diye başlarlar.
    #3193275 (birinci batarya, 26.03.2008 18:33)
  2. okul okumamış ama görmüş, geçirmiş ve çok bilgili insandır. taktir edilir. tecrübelerinden faydalanmak adına danışma hattı gibidir.
    #3193337 (galapagoslu iguana, 26.03.2008 18:52)

© 2008 - uludağ sözlük

okumus cok insan taniyan okumamis insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okumus cok insan taniyan okumamis insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okumus cok insan taniyan okumamis insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz burada devrim yapiyoruz sinyorita » hrant dink » brandi garnett » matt groening » dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » ali lukunku » vajina » komunistler akp lilerden daha serefli » blanka vlasic » intihar etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci