okumaya inanalim inanmayanlari uyaralim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aramaya inanalim inanmayanlari uyaralim
  2. aramaya inanalim inanmayanlari inandiralim
  3. cikar koy masaya inanalim
  4. sozlukten inanmayanlari dislamak
  5. tanriya inanmayanlari esefle kiniyorum
  6. sacmaliklara inanmayanlari kafayi yemis sanmak
  7. bcc kullanalim kullanmayanlari uyaralim
  8. hayir bi uyaralim dedik
  9. oy kullanalim kullanmayanlari uyaralim
  10. ozenti olmayalim olanlari uyaralim

© 2008 - uludağ sözlük

okumaya inanalim inanmayanlari uyaralim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okumaya inanalim inanmayanlari uyaralim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okumaya inanalim inanmayanlari uyaralim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarkilardan akilda kalan cumleler » hayata dair ic burkan detaylar » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » yildiri » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » nick alti entry yazicisi » bakkal insani » konusan sisme kadin » gunes gazetesi » zall » turk polisi » orda durma » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ibanez grg 170 dx » tartar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duran toplarin usta ismi sabri » ulu chat » randy marsh » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » altizlara verilebilecek isimler » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » dua eden eller » santimlere takilmayin » puerperal psikozu » hipnogojik fenomen » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » mine g kirikkanat » challenger