okumak iptiladir muptelalara selam olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okumak iptiladir muptelalara selam
  2. selam olsun
  3. kalanlara selam olsun
  4. seovi ye selam olsun
  5. eksiye selam olsun
  6. mehmetcige selam olsun
  7. eskiye selam olsun
  8. boyle selam olmaz olsun
  9. kustum daglara selam olsun
  10. ukteci yare selam olsun

© 2008 - uludağ sözlük

okumak iptiladir muptelalara selam olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okumak iptiladir muptelalara selam olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okumak iptiladir muptelalara selam olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc entryler » korkunc bir sey » mac skorunu bilene sukela vermek » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » cesit cesit insan var » bazi seyleri soyleyememek » ergen kizlarin msn nickleri » marlboro icen komunist » turk egitim sistemi » yedek pivot » yaran olaylar » cessna 172 » sessiz kaliyorum cunku » cryptload » vs » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ana haber bulteni » sevismek icin devletten izin almak » atonement » the richest man in bayburt » saban calis » conime exe » xentrix » bahri mehmet pasa » i have the information » jingoist » profil takipcisi » tabut diyaloglari » yuzunu cevirme » yaran facebook reklamlari » congusdator