okumak bile zaman kaybi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman kaybi
  2. zaman kaybi filmler
  3. zaman kaybi abi yazmicam
  4. dinlenilmesi zaman kaybi olan sarkilar
  5. okunmasi zaman kaybi olacak kitaplar
  6. uykuyu zaman kaybi olarak gormek
  7. roman okumanin zaman kaybi oldugunu dusunen zat
  8. zaman i tersten okumak
  9. milliyet ten utanip zaman okumak
  10. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman

© 2008 - uludağ sözlük

okumak bile zaman kaybi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okumak bile zaman kaybi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okumak bile zaman kaybi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» con con smiley » yaprak dokumu » canli canli kiyma makinesine atilan inek » rap vs rock sacmaligi » istiklal hevesine kapilan asilerin sonu budur » odien » mesut ozil » tanimlanmadik tek bir kelime kalmayana kadar » adana adliyesi nde mubasir olmak » amerikan konsoloslugundan vize almak » life with louie » nonos » kamasutra denedim begenmedim » dombra ve kurt sesi dinleyerek kimiz icmek » molla mumin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kertmek » wuv woo » unintented » bir gaz verici olarak takim elbise » pkk sempatizanlarini sozlukte barindirmak » martin chalfie » bir football manager insani portresi » nick menza » smiley » a few good men » jelibon topik » aysel celikel » tesaduf » kicina tekmeyi basmak » iskence