okuma 

kapat
  1. Okumak işi, kıraat.*
    (meister writer, 03.10.2007 21:39)
  2. olumsuz emir bildirir. oku-ma.
    (ColdMa3L, 03.10.2007 21:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» menderes in tarihi eserleri » forever young » duman » guvercin sevmek » dini ve milli degerlere saldirmak » ironi meydin » afrika daki geometrik sekilli ulkeler » avini bekleyen moderator » mehmet keyif » 71 fragmente einer chronologie des zufalls » ben sensiz yasayamam » komunizm sahipsizlikten yikildi » suruden ayrilan idealist kuzu » sebnem ferah in elini opmek » josef k » euromos » madmadam » beles dinamit olsun gotumde patlasin » seks » kizlar hoslandiklari kimselere acilsin kampanyasi » cukurca nin tarihi eserleri » july4th » seri halde arti oy veren melek » ikili iliskilerin guclendirilmesi » raiden olmadan adam carpmak » guzellikle insan oldurmek » fool s gold » kanat atkaya » kaka yapmayi reddeden asker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa