okulu birakmak 

kapat
  1. eğer eğitiminize başka bir şekilde yön vermeyecekseniz oldukça göt isteyen bir insan eylemi. gerçi üniversite iş sağlamaz, sadece bir kültürdür, o kültür içerisinde bulunduğun süre zarfında kendini ne kadar iyi geliştirirsen o kadar iyi iş bulma şansın vardır.

aynı zamanda oldukça kolay bir hadisedir de bu okulu bırakmak. kayıt yaptırırken bin kapı çalarsınız, bir oraya bir buraya yollarlar, yok ön kayıt, yok ot yok bok; bir ton dalgayla uğraşırsınız. öğrenci işlerine gidip ben okulu bırakıyorum dediğinizde de kimse dönüp "niye lan" demez. peki der, çat diye keser ilişiğini. verir diplomanı eline ve otobüsüne binip dönersin evine. (bkz: hayat ne tuhaf vapurlar filan)
    #3801268 (hitman, 11.08.2008 04:26 ~ 04:27)
  2. hayat icinde yapilacak en buyuk hatalardan biri olabilir.
    #3801275 (menekse7, 11.08.2008 04:42)
  3. hayattan istifa etmektir.
    #3801297 (haroon, 11.08.2008 05:09)

© 2008 - uludağ sözlük

okulu birakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okulu birakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okulu birakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hirsizin sizden caldigini size satmaya calismasi » cikolatali gofret » oruc tutmuyorum ama karnim ac » eski sevgilinin dogum gunu » anadolu karikaturculer dernegi » jansoldier » hepimiz kiroyuz » i m with you » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » ampul » weisses fleisch » liberalizm ile fasizm arasindaki tarihsel baglar » guldunya » pakette kalan son sigara » terorun kokunu kazimak icin oneriler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi » sosyalizm » hayao miyazaki » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » arda turan » olmeden once soylenen son sozler » ey guzel ulkem » imkb » kivanc ozkok » teknoloji ile milleti soyma yontemi » lafin koymasi » banu guven » metroda yuksek sesle sarki soylemek » bir musluman olarak bluevelve » erkek ezmesi