okulda icki icmek 

kapat
  1. okula içmek , karı kız skmek efendime söyliyim esrar içmek için giden kişilerin övüne övüne anlattıkları atraksiyon.
    #3720398 (tutamadim kacirdim, 25.07.2008 20:40)
  2. cocukluk hevesidir. Gecer.

not : simdi eksilediniz tamam kabulumdur. ama buyuyunce gelip arti vermezseniz bozusuruz.
    #3720403 (seckin, 25.07.2008 20:41 ~ 20:48)
  3. guven ozveri tecrube isteyen durum.
    #3720413 (bleak poison, 25.07.2008 20:43)
  4. şenlik zamanı üniversitelerde görülen durum.
    #3720425 (statik smiley, 25.07.2008 20:46)
  5. ilk ve orta öğretim kurumlarda heyecan dolu anlar yaşatabilir fakat bir üniversite bünyesindeyseniz güzel bir muhabbet ortamı veya dinlenme olanağı sağlar. çok da büyük heyecan yaratmaz bünyede.
    #3720441 (Kechi, 25.07.2008 20:49)
  6. lise çağında özellikle müzikle ilgilenen dönemlerde sıkça yapılan eylem. zira okuldaki festivallerden ya da yarışmalardan önce hocalarımız bize güvenlikçi de olan okulumuzda stüdyoda sabahlamamıza izin verirdi. biz de hoop şarapları alıp okula gelirdik. hem laha ne güzel lan okulda içiyoruz ergeniz diye eğlenir hem de müziğimizi yapardık. tabi bir süre sonra çalışma falan yalan olur ortam alkol seviyesine göre yerini ya duygusal parçalara ya da en gaz şarkılara bıraktırdı. hele youth gone wild çalmak vardı ki...
    #3720495 (osmanthegral, 25.07.2008 20:59)
  7. bazen zorunludur. (bkz: drunken master)
    #3720517 (vilisipidist, 25.07.2008 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

okulda icki icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okulda icki icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okulda icki icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telkin etmek » pgsg » esek sikmek » sirince » radak emikis » carsi » pkk li buldun mu keseceksin » cihan haspolatli » the golden notebook » alerjik rinit » oneqeno » cigdem » lost control » tck madde 318 » haris alexiou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babasayfa com » kendi sessizligine gomulmek » istanbul un halleri » sevket altug » turk hava kuvvetleri » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » hayal dunyasi » gokdeniz karadeniz » anatolianrock » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » osurmak » pantolonun icine kazak sokmak » doom gibin » turk irki