okulda herkesin asik oldugu kiz 

kapat
  1. çok güzel olması muhtemel kızdır. Her okulda en az bir adet vardır. okulun diğer kızları tarafından beğenilmezler,kıskanılırlar,arkadaş olarak gayet iyidirler. *
    #2983907 (Felis is back bitch, 10.02.2008 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

okulda herkesin asik oldugu kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okulda herkesin asik oldugu kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okulda herkesin asik oldugu kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» andrew divoff » andrey tarkovski » zarar etmesi imkansiz isletmeler » south of no north » kill for you » tabut diyaloglari » yngwie can t touch this » sol frame e gelmesi engellenmis ukteler » din den don diye calan zil » eva » fethullah istihbarat timi » seni seviyorum » kudo » elegy for dunkirk » suezmax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » top models » carrie » gstv org » aglatan turkuler » suppose that » antalya store » isparta petrol turizm » metin kaplan » buyuk asklar yolculuklarla baslar » paper moon » cuma saatinde basin toplantisi yapan chp » ayak fetisizmi » bartolomeu dias » how i met your mother » mustafa kemal ataturk