okul 

/ 3
kapat
  1. ana sınıfına başladığınız anda devamı gelen, hayatın en güzel, genç yıllarının geçtiği yer. devlet okullarının iyi eğitim verenleri ilköğretimden sonra sınavsız öğrenci almaz olmuştur. hayattaki tek amacınız sınav olsun diye yönlendiren yerlerdir genellikle. bir de bunların özel versiyonları vardır. tek ayrıcalıkları lüks olmalarıdır. zira çalışan her yerde başarılı olur. yapmak isteyen yol, yapmak istemeyen bahane bulur.
    #3524421 (mavi jojoba ayisi, 11.06.2008 15:13)
  2. çağdaş ibadet evi.
    #3781418 (fotokopini cektir git, 06.08.2008 23:59)
  3. bireyin, toplumca beğenilen ve talep edilen hangi şeyleri yapabildiğini tespit eden yer. bu şekilde, bireyin toplum içinde görev almasını, değerli hissetmesini, karnının doymasını sağlar.
    #3805482 (fotokopini cektir git, 12.08.2008 00:49)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

okul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» this ain t a love song » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » bir boka benzemeyen minimal siir » yilmaz ozdil » lcd vs plazma » karin » altaik dil ailesi » the tudors » gokdeniz karadeniz » polisle catismak » masumiyet » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » zaten anlamiyorumki » kara gozlum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekura » titanik misali » alf » uludag sozluk » dardanos aile mezari » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » promotor » kuresel krizi az hasarla atlatmak » karakol » esmer bilgi » denizcilik isletmeleri yoneticisi » morsiyah » nickimicinotuzharfgerekiyormus » iade i ziyaret » dalibor bagaric