okul tuvaletinde etegini kivirarak kisaltan liseli hatun 

başlık 50 karakterden uzun. (6 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

okul tuvaletinde etegini kivirarak kisaltan liseli hatun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okul tuvaletinde etegini kivirarak kisaltan liseli hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul tuvaletinde etegini kivirarak kisaltan liseli hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google chrome » sinan engin in olmadigi bir besiktas » pkk li da olsa insan insandir » war never changes » mujo » entryleri birbirine benzeyen yazarlar » che » wonderful world » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » milliyetcilik ruhunun fakirlerde daha fazla olmasi » kucuk cenesine ragmen top sakal birakan insan » pgm301 » black ice » dragostea din tei » pkk ile mucadelede kimyasal silah kullanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milliyetcilik adi altinda irkcilik yapmak » keten prenses » alli » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » gerilla » kadin erkek esitligi » turk filmlerinden ogrenilenler » artur wichniarek » abberline » universite olsun da » ankara universitesi nde yemek boykotu » haftada bir gun tesetture giriyorum » hergele » asd gibi entry yazma rehberi » ibne