okul servislerinin sokaga muzikle girmesi 

kapat
  1. servis şoförünün arabaya ses sistemi yaptırmasından sonra sokağa öğrenciyi almaya girdiğinde sesi son ses açması sonucu bütün herkesin uyanmasına neden olabilecek hadise.
    #1741403 (tipitip, 08.06.2007 20:01)
  2. sabah sabah, servisten gelen müzik sesine uyanan apartman sakinlerinin, servisçiyi kovalanasına kadar gidebilecek hadise.
    #3741763 (OsSiE67, 30.07.2008 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

okul servislerinin sokaga muzikle girmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okul servislerinin sokaga muzikle girmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul servislerinin sokaga muzikle girmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» britney spears » bunu kaldir » bosver » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » hellboy » masumiyet » k rock » kisa boylu bayanlar » fernando jose da silva freitas meira » guler erkan » unut gitsin » su cicegi » zuvvar » selpak marka kagit mendil » kaleci sacli adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » votka » sac dokulmesi » groundhog day » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » dusunmekten uyuyamamak » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » ballboy » hms royal ark in batirilmasi » seniseviyorumtugba com » zeyno baran » adam gibi adam ertugrul saglam » tren yoluna para koymak