okul servisinin sag on aynasi 

kapat
  1. okul servisi derken yeni mercedes servisler değil de peugeot servislerden bahsediyorum evet o servislerin sağ ön aynası.

şöförün uzanamadığı aynadır o aynaya tek ulaşım yeri * onun hemen solunda kalan koltuktur. şimdi bu aynanın ne özelliği vardır? öncelikle dediğim gibi şöför uzanamaz ve diğer aynalardan farkı sürekli ayarının bozulmasıdır. servisin arka tarafında oturduğum yıllarda böyle bir sorun olduğunun farkında değildim hatta ön de oturmaya yeni başladığım zamanlarda bile bilmiyordum ne zaman şöförle kanka muhabbeti başladı sürekli talimatlar almaya başladım "tosunus şunu soldan azcık ittirsene" gibi. ne illet bi aynadır bu ben ömrümde böyle ayna görmedim her hafta bi kaç kere bozulabilir mi bir ayna. ayrıca kışın birde buharlanması vardır torpidodaki sarı bez bunun için idealdir yani sırf bozulmuyo aynı zamanda buhar yapıyor. ayrıca şöförde çok kullanır ya bu aynayı ulan ne zaman sağ şerite girsen kalp krizi geçiriyorum madem kullanmıcan bu aynayı uğraştırma beni. sözün kısası bir kaç hafta sonra arkadaki rahat yerime geçtim arkadaşlarımla bol bol muhabbet ettim yine de okul servisinin olmazsa olmazı.
    #3722114 (tosunus, 26.07.2008 02:11 ~ 02:16)
  2. yalama olmuş, kararmış aynalardır.
    #3722142 (anything is possible, 26.07.2008 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

okul servisinin sag on aynasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okul servisinin sag on aynasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul servisinin sag on aynasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun karakoluna golf sahasi dikmek » kart yemis lugano bakisi » herhangi bir gunun corbasi » vanti lator » ebru urun » bayrampasali sefa » nuria bermudez » olmusum aglayanim yok » hable con ella » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » luke walton » abi annem bana bebek aldi » basliklari alt alta okumak » turk filmlerinden ogrenilenler » zeki muren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merve yi tavla » tokio hotel dunyanin en iyi rock grubudur » late night with conan o brien » korna » batman vs spiderman » herze » bitch » cocuklarla girilen diyaloglar » taraf » eylemsizlik » cafe pi » lugano nun hakeme ben ne yaptim bakisi » maymunlarin 35 yas sendromuna girmeleri » elif eylul » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak