okul muduru 

kapat
  1. okulu idare eden kişidir.aslı öğretmendir.belli bir kariyeri geçtikten sonra olunabilecek bir makamdır.bazı ilginç tipleri çıksa da ,genelde başarılı insanlardır.şöyle ki;okulun ihtiyaçlarını karşılayabilmek için veli ile milli eğitim arasında denge kurarak,olmayan ödeneklerle bazen harikalar yaratırlar.dalgadan ve eleştiriden çok ,övgüyü hak eden insanlardır.
    #2865424 (naturalboy, 20.01.2008 00:15)
  2. okulu ticaret hane yapmama yönünde en çok çaba sarfeden halkçı insanlardır.
    #2867578 (ne dediysem tersine yuru, 20.01.2008 13:35)

© 2008 - uludağ sözlük

okul muduru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okul muduru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul muduru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimin kendi renkleriyle alakasiz forma cikarmak » boys » tyson gay » hz muhammed in son peygamber olmasi » asiri samimiyet barindiran sozcukler » 1878 » irving saladino » kiro » viceroy special » lan 100 bin lira para mi itogluit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games