okul cikisindaki kavgaya gargamel i cagirmak 

kapat
  1. dövülecek elemanlar şirinler ise yapılmış olan akıllıca hareketlerden biridir. şirinler yerine başkalarını dövmek için çağırılırsa bir işe yaramaz, gargamel sadece dayağa malzeme olur.
    #3715337 (can bogazdan gelir, 24.07.2008 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

okul cikisindaki kavgaya gargamel i cagirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okul cikisindaki kavgaya gargamel i cagirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okul cikisindaki kavgaya gargamel i cagirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vibratore turkce karsilik bulmaca » yarim kalmak » uludag insaat » bir garip rap » ha ha » sperm deyince gulen universite ogrencisi » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » terk i diyar » gretsch » seniseviyorumtugba com » daouda jabi » rudolf durkovic » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » bulent ortacgil in light albumu » ufo muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuruyus » saros korfezi » kilo ya qiloo demek » benjcev » kendi sessizligine gomulmek » koyluleri nicin oldurmeliyiz » bir gol daha » christina aguliera nin acun a varim demesi » heroes » arena tr » carriye roxalina » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » michael moore » istifa konusmasi » sansini kendi yaratmak