okul aile birligi 

kapat
  1. üye velilerin çocuklarının genelde aynı sınıfta ve torpilli olduğu bağış toplamaya yarayan tırışkadan topluluk.
    (doksanüç, 29.05.2006 04:38)
  2. bunlar para delisidirler. işleri güçleri para istemek.başka yaptıkları bişeyi görmedim okul hayatım boyunca
    (totem, 29.05.2006 09:09)
  3. bütün gün okulda bir odada çay içen veli topluluğu.
    (depression, 29.05.2006 10:11 ~ 10:14)
  4. annelere eğlence mekanlarında çay partileri düzenleyen ve bunu yaparken de okula bağış(!)toplayan kişilerdir.
    (gonulcelen, 29.05.2006 10:22)
  5. öğrenciye karşı güç birliği için kurulan kutsal ittifak
    (pilotmont, 29.05.2006 12:41)
  6. "okul aile birliği bir birleşim aracıdır.yani aracılık yapar.boylece aracılık yaparak çok faydalı çalışmalar yapmıştır.bu yıl da çok faydalı çalışmalar yapmıştır." atila alpöge'nin çürük elma adlı oyunundaki okul aile birliğininin guzelligini vurgulayan replikler.yeterli sanırım...
    (ecemowich_, 25.07.2006 00:28)
  7. okula yaptıkları leziz yemekleri getirip ozellikle oss zamaninda ye yavrum yarasin diyerek hem moral motivasyonumuzu olumlu kilo ve saglık durumumuzu olumsuz etkileyen topluluk.
    (BoHeMiaN, 25.07.2006 00:39)
  8. Üyeleri daha çok o semtin, ilçenin zenginlerinden oluşur,
    (P.stranger, 05.09.2006 23:58)
  9. okul ile ailenin birleşmesi, öğrencinin ise arazi olmasıdır.
    (shark, 06.09.2006 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mavi half life » gemile camping » freekick org » mehmet keyif » deli dumrul yasasi » mihaliccik in tarihi eserleri » hymen » kocaeli nin tarihi eserleri » a love song for bobby long » mucahit » taslanmis seytan » el laberinto del fauno » erkan dogan » sarajevo » bizim sarkimiz » ne ne » larry holmes » halidere » yumusak falan degil bu g » anne babanin yoklugunda korku filmi kiralamak » biterken her sey » ozgurluk heykeli » mike d antoni » 90 dakika » zuvvar » 408 » yurt ici » egon schiele » yilmaz ozdil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa