okudun beni gecelerce 

1. deniz sekinin yakamoz adlı şarkısında geçen cümle.kendini kitap olarak görmüş olabilir ya da değişik anlamlara çekilebilir.
    #3362005 (mathildalp, 05.05.2008 23:28)
  2. deniz sekinin etine dolgun bir insan olmasından kelli gecelerce süren okuma biçimi. azra akin olsa bi gecede biter.
    #3362046 (hebeley episode II, 05.05.2008 23:37)
  3. aklıma haberlerdeki gerdek gecesi sevgilisini okutan genci getiren ifadedir.
    deniz seki'nin şarkısında geçmektedir.evet.*

ayrıca;
    (bkz: eğitim şart)*
    #3362055 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 05.05.2008 23:39)
  4. (bkz: kitap gibi hatun)
    #3362063 (ExeLaNcE, 05.05.2008 23:40)
  5. + okudun beni gecelerce
    ++ yok olum ne alaksı var
    + hala oturamıyorun ama
    ++ allah kabul etmemiş demek ki.
    #3362064 (kelmajeste, 05.05.2008 23:40)

© 2008 - uludağ sözlük

okudun beni gecelerce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okudun beni gecelerce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okudun beni gecelerce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spam sozluk yazarlari » 3 puanli sistem » bir derdim var yasanmisliklari » biz de mi lost olsak » olmasa mektubun » diogo luis santo » meslek kurulusu » pulemjot kalashnikova » vibratore turkce karsilik bulmaca » kriptonit » zall misin yok musun » yabanci dilde egitim » kisa boylu kizlar » ibne » tahayyul etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ac gitsin » zeyno baran » ha ha » ucuz milliyetcilik » aydogan babaoglu » meslek orgutu » miguel alvarez » sozlukculerin blog adresleri » cagatay » yapilmis en aptalca dalginlik » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » kirk hadis » lens kullananlara tavsiyeler » asosyal metalci cocuk » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray