okudugunu anlayabilicek akla sahip olmamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yon duygusuna sahip olmamak
  2. sahip oldugu ozelliklerin farkinda olmamak
  3. akp li olmamak esittir musluman olmamak
  4. uretim araclarina sahip olan medyaya da sahip olur
  5. ruhuna sahip olmadan bedenine sahip olunamayacak
  6. sahip olduklarimizin bize sahip olmasi
  7. okudugunu anlayabilmek
  8. okudugunu anlamamak
  9. okudugunu anlayamayan uuseri dislamak
  10. universite okudugunu zanneden tip ogrencisi

© 2008 - uludağ sözlük

okudugunu anlayabilicek akla sahip olmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okudugunu anlayabilicek akla sahip olmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okudugunu anlayabilicek akla sahip olmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aethewulf » cherry » hossik » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » kalpsiz adam » yarak kafa » yan bahce » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » arkadas ariyoruz » 4x21 doludizgin » dun gece » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » duygudurum » o ruzgar » hypnotic brass ensemble » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibne » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » yapilmis en aptalca dalginlik » universiteye bisikletle giden insan » uludag sozluk vs itu sozluk » milli cenabet partisi » chronophilia » metaphor » dev genc » qqleta » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » hemfuckirhemsuurlutospaga » bulent uygun » d n » billy corgan