okudugun icin tesekkur ederim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her sey icin cok tesekkur ederim
  2. bana bu sansi tanidiginiz icin tesekkur ederim
  3. bu soruyu sordugunuz icin size tesekkur ederim
  4. ben tesekkur ederim
  5. cok tesekkur ederim
  6. tesekkur ederim
  7. ilginize tesekkur ederim
  8. ben sana tesekkur ederim
  9. tesekkur ederim siz nasilsiniz
  10. tesekkur ederim allah im

© 2008 - uludağ sözlük

okudugun icin tesekkur ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okudugun icin tesekkur ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okudugun icin tesekkur ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kawakita saruin » kamos » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » yiyorum yiyorum doymuyorum » manyerizm » bogaz agrisi » entry ve nick uyumu » kinder supriz karpuz » sevgiliye cicek almak » otomatizm » maske » lavabo deliginden penis cikmasi » avanak kuzenler » bedava sirke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » advantix » czech national basketball league » muratti » yasamsal tespitler » robinson crusoe 389 » enkontinans » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » elazig da mini etek giymek » bir anda » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » maimonides » daniel gonzalez guiza » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » bosna hersek