okudugumuzu anladik mi sorulari 

kapat
  1. ilkokul da her ünite dergisinde,bölüm sonlarında bulunan kazık sorular.
    soruyu okuyan öğrenci her seferinde görür ki,okudugunu anlamadı.moral bozan,can sıkıcı ve öğretmenlerce yazılılarda sorulan kazık soruları da içeren soru dizisi.
    insanı ağlatası sorulardır.

(bkz: bölüm sonu canavarları)
    #219305 (aby, 07.05.2006 18:38 ~ 18:56)
  2. parçanın işlenişinde kullanılan sorulardır.bunların en kazığıysa parçanın ana fikridir.ne yaparsan yap ana fikri tutturamazsın hoca illa bi alternatif bulur.
    #219316 (monolith, 07.05.2006 18:43)
  3. okudugumuz anladik mi? ...cevap verelim. diye devam eden bolumdur.
    #219342 (a fine day to exit, 07.05.2006 18:55)
  4. ilkokuldaki masum öğrenci tipinin cevaplarını yada sorularını ödev tadında defterine geçirirken kırmızı kalem kullandığı faaliyettir.
    #599804 (dr_neo7, 02.09.2006 10:25)
  5. illet sorular ve kasıntı cevaplardan olusan unıte dergısı ıskencesıdır. ogretmen her soru ıcın 3-5 ogrencıden cevap ıster. cocuk kafasına gore yazmıstır, begenmez. her cevabı dınlıyor gıbı gorunse de en son cumleyı kendısı soyler.
    *
    #972048 (mini, 09.12.2006 13:58 ~ 13:59)
  6. cocukluk kabusu, ogretmenin sauron'a dondugu andir. hani cocuk okudugunu anlayamayacak kadar embesil gorulmesine mi kizsin, yoksa zaten bir sey anlatmayan salakca okuma parcalarindan illa ki bir sey anlamak zorunda birakilmasina mi kizsin...

bence direkt okulu biraksin.

bir de dogru cevabi buluncaya kadar ogrencileri zip zip ziplatirlar. dogru cevabi veremeyen ogrenci suklum puklum yerine oturur. kendine guveni gider,ezilmistir...

(bkz: gelip sicmasaydiniz biz burda okuyacaktik)
    #2664827 (bimelekimben, 05.12.2007 15:21)
  7. çocukken sırf yaptım diyebilmek için evet , anladık , tartıştık , araştırdım diye cevap verdiğim sorulardır.*
    #3085625 (biberli nohut ezmesi, 02.03.2008 22:45)
  8. ilk ve orta okul yıllarımı mahfetmiş sorulardır. insanı sinir eder. ne öğrenciye bir katkısı olur ne de okuduğunu anlamaya. sırf bu sorular yüzünden okumaktan soğumuşumdur.
    #3085769 (t square, 02.03.2008 23:06)
  9. şiir çözümleme gibi iğrenç sorular da bunlara örnektir.
    yazar burda neye seslenmektedir?
    hadi cevap verelim: bayraka
    doğru cevap "bayrağa" olacak
    ilkokul 3 üm lan ben..
    #3528590 (aerandir, 12.06.2008 12:48)
  10. (bkz: okuduğumuzu anladık mı cevap verelim)
    #3528614 (SuluBoya, 12.06.2008 12:54)
  11. dolandırıp dolandırıp aynı şeyi soran sorular.
    tüm soruların cevabı nerdeyse aynıdır.
    #3528618 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 12.06.2008 12:55)
  12. öğrencilik hayatımı mahveden sorulardır. anladım veya anlamadım yav sana ne ki? hadi anladım yazdım iki üç cümle, beğenmeyecesin beni uyuz edeceksin. yok aslında şöyleydi de böyleydi de, al kendin yap çok biliyosan. ben çocuğum koşup oynamam lazım, burda kafayı sıyırttırıyosunuz adama, ne için? bi tane salak kız ile bi tane salak çocuk bi tane salak köpeğin peşine düşmüşlerde o salak köpek bilmemneymiş de neymiş. yeter ulan yediniz bitirdiniz çocukluğumu be! * *
    (bkz: günyüzü göremedim)
    #3528642 (buyuyunce moderator olucam, 12.06.2008 13:02 ~ 13:04)

© 2008 - uludağ sözlük

okudugumuzu anladik mi sorulari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okudugumuzu anladik mi sorulari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okudugumuzu anladik mi sorulari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» while my guitar gently weeps » orduevi » kalbimi kirdin fredo » bir konu sec sohbet edelim » britney spears » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » kemik » milli egitim bakanligi bursu » madde 22 » sekura » examenglish com » uludag sozluk » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » adana tatlisi » diogo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » misvak » rs ne la » sozlukteki hristiyanlar » 16 nci yuzyil » pasifize etmek » kume calismasi » adam gibi adam ertugrul saglam » unplugged in new york » beni sorma iyiyim » voznesensky » uye lol » antu com » sarmasik » miles davis