oktay taftali 

kapat
  1. *
    1958 Erzurum doğumlu, Şair, felsefeci ve pedagogdur.
    Kitapları;

sivil ask yoktur
    ahlak estetik ve siir
    medya caginda dusunce
    pembe aralik
    bir uzun mektup
    hayal yore
    kan gelenegi
    #919925 (vend avesta, 28.11.2006 01:55 ~ 01:56)
  2. (bkz: http://www.oktaytaftali.com/)
    #929901 (a dying wish, 30.11.2006 13:45)
  3. yeniharman yazari.
    #2439515 (otistikabi, 07.10.2007 16:31)
  4. "çünkü, J.P. Sarte'nin dediği gibi "sorumluyum ve tercih ediyorum" diyorsanız, başkasına bire mal olan yaşama uğraşı size üçe mal olabilir. herkesin bir dayandığına sen üç dayanabilir misin? mesele budur."
    #2744616 (illumination, 25.12.2007 16:30)
  5. iki sene önce yeni harman ' da yayımlanan bir makalesinde, "sağ" ın da "sol" un da "batı menşeili" değerler olduğunu ve bizim toplum olarak,bu ideolojilere sahip çıkmak yerine,köklerini kendi öz geleneklerimizden,değerlerimizden alan bir "sistem" (ideolojik,toplumsal) idealize edip, ki aslen vardır ama bizim şu anki algılarımızın dışında kalmışlardır ne yazık ki,bu sistem çerçevesinde yaşamamız gerektiğini söylemiş yeni harman dergisi yazarı.
    #3347839 (mucize, 02.05.2008 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

oktay taftali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oktay taftali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oktay taftali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entheogenic » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » anket yaptim mutlu oldum » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » prisoner » opioid » nadia camukova » benim hemen evlenmem lazim baba » cahillikler kitabi » tikicanlar cezaevi » daniel gonzalez guiza » tahrip gucu yuksek diziler » recep tayyip erdogan in msn i » insomnia » asfalt osman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » santimlere takilmayin » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » galatasaray store » lsd » nissan qashqai » istinye park » desmond david hume » iritabl duygudurum » ogrencilik gunleri » you are beautiful » sozlukteki pkklilar » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » amcaoglunun yeri » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum