oktay kaynarca 

/ 2
kapat
  1. Sevgilisini çağla kubat la aldatırken yakalanan oyuncu.
    http://www.futbolmagazin.net/habergoster.asp?id=825
    #2927952 (avea11, 31.01.2008 22:03)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

oktay kaynarca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oktay kaynarca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oktay kaynarca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri almanya dan bana ne » unutulmayan dizi replikleri » yaran facebook yorumlari » akgun akova » 0 533 748 32 54 » gecee » sefa sirmen » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » selpak marka kagit mendil » areds » coconut tequila » sen asksin » satis rekoru kirabilecek urunler » oz » susuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nukleer fuzyon » olympiakos » araba kullanan erkege oral seks yapmak » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » iserken bir eli duvara dayama » cnn » on bini deviren yazarlar » joneca » love lockdown » pkk teroru » kablo internet » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » lumpen rap