oklava ile adam dovme sanati 

kapat
  1. ağir siklet italyan ahci kadinlarin icra ettiği bir sanattir. bu sanatin en büyük özelliği belli bir disiplin içermemesi ve kişinin allah ne verdiyse girişmesidir. bu sanatin en önemli temsilcisi santa Vittoria belediye baskani'nin esi itolo Bombolini'nin esi rosa bombolini'dir.

(bkz: Bombolini kaç karin oklava ile geliyor)
    #3716892 (mulayim, 25.07.2008 02:57)
  2. açıkara farkla annelerimizin dantelden sonra en becerikli olduğu hünerdir.
    benimki meşeyle vuruyodu bir ara teknoloji gelişti makineler falan şimdi kalın kayın üzerine kauçuk takılıyo. *
    #3716912 (zuvvar, 25.07.2008 03:02)

© 2008 - uludağ sözlük

oklava ile adam dovme sanati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oklava ile adam dovme sanati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oklava ile adam dovme sanati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mertcan » gig bag » esvap » golf sahasi » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » coruh universitesi » golf sopasi » olenlere rahmet kalanlara bassagligi » serdar ortac » antu com » kuhne » 9 ekim teknik direktorler sol frame zirvesi » tomoyuki yamashita » aksiyon filmlerinde selaleden atlama olayi » audi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » misssunshine » world of warcraft » aircraft carrier » estudiante » hydrofoil » rte ye mektup » 18 yasinda kizlarla gezmek varken mitinge geldim » neden icki icmiyorsun » besiktas » bireysel sermaye karsitligi » diego armando junior » seri eksi oy veren ibne » huzursuz bacak » euro 08 almanya maci sonrasi msn iletileri » yildirim demiroren ile kulup batirma dersleri