okey oynayan robot 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zeybek oynayan robot
  2. millet mac izlerken kavhede okey oynayan insanlar
  3. ders saatinde kahvede okey oynayan ogrenci
  4. evlenilecek robot var eglenilecek robot var
  5. bad robot
  6. ben robot
  7. robot boy
  8. ilk robot
  9. robot
  10. i robot

© 2008 - uludağ sözlük

okey oynayan robot başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okey oynayan robot ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okey oynayan robot nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empresyonizm » bir bucuk iskender yaninda light kola » jakoben kemalist dugun alayi » kule bar » teoberk10 » the wind that shakes the barley » ajda pekkan » never neverland » uludag sozluk ten soguma nedenleri » hospitalizm » abberline » ataturk un emanetini devirmek istemek » ayak bakimi » emegen » ayse aziz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulsen » emniyet kemeri » amcaoglunun yeri » in brudges » bilinen ucu bir aradalar » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » zall » carlos vela » uzun kot etek giyen turbanli » ankaragucluler saraba dustuler » che » knife » rockbursa » pisin biri » high end