okey oynarken verilen ayarlar 

kapat
  1. okey oynama esnasında verilen ayarlardır. örneğin;

+ orti elin nasıl?

- çok temiz orti yeni yıkadım.
    (carlott, 02.08.2007 19:37 ~ 19:47)
  2. (bkz: hadi yaa satranç mı oynuyoruz?) olmazsa olmazlardandır. tavla, okey gibi çeşitli oyunlarsa yavaş oynayana kesin söylenir.
    (timeloss, 02.08.2007 19:42)
  3. eli açan adam açmadan önce milletin ıstakasını devirir sürekli

-: lan olum bak gömecem suratına ıstakayı bi doğru oyna lan
    +: napim abi böyle keyfi çıkıyor
    -: ıstakayı suratına gömünce bende keyifleneceğim demedi deme
    (yinyang, 02.08.2007 19:47)
  4. "ohooo hadi oğlum burası durak oldu" bunlardan birisidir.
    (micro cuts, 02.08.2007 19:58 ~ 19:59)
  5. en güzel ayar, babanın verdiği ayardır.

abimin lise yıllarında ders calişacagız diye eve çağırdığı 3 arkadaşı ile odaya kapanıp salona kadar gelen catttt cutttt seslerinin yanı sıra bilek oglum bu bilekkkkk seslerini duyan babamın odaya dalarak

- napıyosunuzlan burda! hayvan herifler! bir de ders calişacağız diyorsunuz. siz de siktirin gidinlan evinize!

olan abime olmuş, elde okey patlamış, halbuse okey donmeyip bitse parti onlara kalmayacakmışmışmış.

alakalı olarak: (bkz: #1978149)
    (jakopaydin, 02.08.2007 20:10)
  6. eger birisinin attıgı tası digeri paso alıyorsa, tası alan atanın attıgı yeri (skiim boyle cumleyi) gosterip "burası delik" der.

adettendir.
    (fingolfin, 02.08.2007 20:11 ~ 20:12)
  7. + al lan kırmızı yedi bunu da alacak mısın bakalım.
    - askerde topçu muydun be birader, bu taşı bizim köyde atsan, seni köye muhtar yaparlar.
    + ........ bipppppppppppppp
    (televizyona konan sinek, 02.08.2007 20:14)
  8. --hak yiyen b.k yesin cümlesiyle başlardık beah.cık cık cık ne günlerdi:))
    (simsiyah kara kedi, 02.08.2007 20:22)
  9. --hadi olum yaa asker bavulu gibi oturma.

--ceketimi assam dahi iyi oynardı.

--hadi ya abi helalleş taşınla yaa.

--hop hoop şaşı olcaksınız.önüne bak.

--oyundan önce;bak tek gözümü kapatırsam şu şu ikisini kapatırsam şu şu vs vs...diye gider.ama oyun esnasında hiç bi mimikle anlaşamazsınız.tek anladığınız dudak okuyarak karşındakinin elinin bmbk olmasıdır:))
    (simsiyah kara kedi, 02.08.2007 20:30)
  10. -çek lan ön ayaklarını.
    (makinist, 02.08.2007 20:30)
  11. -oynasanıza oğlum! sıra kimde?
    +sende mal!
    -ha öyle mi? tamam oynuyorum.
    (t square, 02.08.2007 21:01)
  12. (bkz: ayar verilmez alınır)
    (Jusenas, 02.08.2007 21:02)
  13. -lan taşı atsana!
    +attım ya lan. oyunu takip et *!

verirken çok zevk alınan ancak alınırken o kadar da zevk verip vermediği bilinen ayardır.*
    (derberker, 18.09.2007 12:17)
  14. + bu gün oynıcan mı hacı?
    - bende mi sıra?
    + yok, murat'ta.
    - murat oynasana bolm.
    + sen oynıcan mal.
    (ucubegothic, 18.09.2007 12:26)
  15. -ne attın?
    -üstünde yazar.
    (balabey, 18.09.2007 12:37)
  16. -ne attın?
    -taş attım.

-aha okey attı
    (darkwell, 03.02.2008 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ama hangi ataturk » avrupa yakasi » fikret bey » bursa daki garip yer isimleri » futuremark » murat soydemir » space tusu » harun erdenay » hakine nanay dikine nanay » muslima com » asiri kiskanc baba » turlu turlu » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » ekonometrist » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » artova nin tarihi eserleri » samandag in tarihi eserleri » leman sam » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » flamenco turca » bos isler bakani » sattim kanalturk u sizi de saticam » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » tercan in tarihi eserleri » ceyhan in tarihi eserleri » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » somut » gungor mengi » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa