okay karacan 

/ 3
kapat
  1. ridvan dilmen in saçmaladığı galatasaray-tromso maçı devre arasında arka planda kih kih şeklinde gülen kişidir.
    #3591234 (Disco Inferno, 28.06.2008 01:30)
  2. http://img50.imageshack.u...0/8354/okaykaracante3.jpg
    Genel itibariyle iyi bir anlatıcıdır.
    #3591247 (fehimsiz ekmek, 28.06.2008 01:37)
  3. murat kosova ile birlikte türkiye'nin tartışmasız en iyi spikerlerindendir. birikimli biri olduğu her halinden bellidir. Sadece futbola değil formula 1 yarışlarına da ayrı bir tat katıyordu. Son zamanlarda kendisini maç anlatırken göremiyor ve özlüyoruz.
    #3591251 (P0is0n, 28.06.2008 01:39)
  4. bir zamanların mükemmel formula 1 spikeridir. özlenmektedir.
    #3661594 (ethemandac, 14.07.2008 02:15)
  5. f1 e olan ilgimin oluşmasında büyük katkısının olduğunu düşündüğüm,ana haber bülteni bile sunsa çok kolay becerebileceğini düşündüğüm, haber türk spor servisinin başındaki kişidir.
    #3868819 (fruko, 25.08.2008 18:02)
  6. Habertürk'ün Spor Servisi Müdürü olmuştur.Her ne kadar geldiği kanalda sadece bir spiker iken burada müdürlüğe terfi etmiş olması onun için olumlu bir adım olmuş olsa da bizler için NTV'den ayrılması çok üzmüştür.Gözlerimiz her zaman onu Futbol Mundial'de Avrupa'dan Futbol'da Formula 1'de arayacaktır.
    #3919443 (WIZIR, 05.09.2008 12:21 ~ 12:35)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

okay karacan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okay karacan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okay karacan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dengir mir mehmet firat » temporarypeace » nihilistik sanrilar » golf » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » akagi » bakirkoyspor » ekt » otimik durum » gunahim ol benim » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » facebook u olan uuserlar » yaran baslik yonlendirmeleri » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kolada gecesi yaratiklari » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » spor tirmanis » baba parasiyla insanlari hor goren insan » rusya tarihine keyfi bir bakis » identifikasyon » fox tv » implosion » yeni baslayanlar icin antarktika » illidan stormrage » tasikardi » asik olunca surekli gulumsemek » sobali ev » nevroz » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler