okanbayulgen 

kapat
  1. dördüncü nesilden bir yazar insanı.
    (cutcut, 22.03.2008 22:21)
  2. kolpa dolge gabanna mont furyası gibi bir nickname.

okan abi beni de menşur et, kafasından *
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 12:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » ciss mesaj hani » kole » it cazi » aptal sarisin » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » mulayim » ulu sozluk un libidosu » club atletico de madrid » armudun da sapi var ama cekince geliyor » uludag ingilizce sozluk » bir dugun eglencesi olarak g3 piyade tufegi » resat calislar » bursa nin tarihi eserleri » 72 bakire » ankara 5 inci sulh ceza mahkemesi » beklemek » giresunspor » arka siradakiler » ananas » bem kalesi » yalanci romantik » sinemada film izlemek » seks diyeti » cikar da sevelim » iki kati ya da hic » yemeksepeti » 13 mayis » fairuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa