okan murat ozturk 

kapat
  1. eski havalar ve berguzar gibi albümleri olan, trt2'de katre programını hazırlayıp sunan, erkan ogur'la da hic albümüne imza atan müzisyen.
    #429572 (zibende, 15.07.2006 23:35)
  2. 2007 yılı itibariyle "Aşk Adamı Söyletir / Anadoludan Sevda Türküleri" albümünü çıkardı.

içindeki türküler:

1. Şemsiyemin Ucu Kare
    2. Fırın Üstünde Fırın
    3. Çubuğum Yok
    4. Evlerinin Önü Marul
    5. Gel Benim Gelin Yarim
    6. Giderim Yolum Dağdır
    7. Dersini Almış da Ediyor Ezber
    8. Düz Mahalle içinde
    9. Aşk Elinden
    10. Sürüler içinde Sürmeli Koyun
    11. Aşağıdan Bir Yel Esti
    12. iki Keklik
    13. Testi Doldurdum Çaydan
    14. Oduncular Dağdan Odun indirir
    15. Dağlar Dağımdır Benim - Hürünü
    #1495533 (bilgistan, 05.04.2007 20:06)
  3. bağlama çalışının özgünlüğü kadar "katre" programında çalınan türkülerin düzenlemelerindeki başarısıyla da övgüyü hak eden iyi bir müzisyen.
    #1495572 (stalker, 05.04.2007 20:20)
  4. arı, duru, net bir sese sahip, sabahin seherinde adlı türküyü muhteşem yorumlayan, ne yazık ki erkan ogur kadar bile tanınmayan, türkülerin hakkını veren gerçek bir müzisyen, sanatçı.
    #3425526 (kalliope, 21.05.2008 03:14 ~ 03:31)
  5. zamanında kahpe felek türküsünü de yorumlamıştır.
    #3425556 (grand ekinoks, 21.05.2008 03:29)
  6. iyi müzisyen. erkan oğur'la beraber hazırladıkları hiç isimli albüm çok başarılı, çok güzel.
    #3425617 (kaptanreis, 21.05.2008 04:10)

© 2008 - uludağ sözlük

okan murat ozturk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okan murat ozturk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okan murat ozturk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karin » baba parasiyla hava atmak » kuzu devirmek » hezeyan » asfalt osman » iski sevgili » deadliest catch alaskan storm » anket yaptim mutlu oldum » hele bi su ramazan bitsin » negativizm » wynonie harris » puberte » chem 7 » kadir misiroglu » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanrica » panic » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » hipokondriyal sanrilar » herkes gibisin » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » makine muhendisi » tik » gotu atmak » aglarken gulebilmek » golf » yurume » robert garcia » guitar flute and string » istanbul besinci sinif insanlarin yeri