okan lerzana verecek 

kapat
  1. Şarkıcı Lerzan Mutlu, kendisine "kadın şimdi verecek" diyen okan bayülgen;e karşı açtığı tazminat davasını kazandı.Böylece ünlü şovmenin mutlu'ya yedi bin ytl tazminat ödemesine karar verildi.
    bir buçuk yıl önce yayınlanan programında mutlu'nun 'seni ben ellerin olsun diye mi sevdim' sarkısını söylerkenki görüntülerine yer vermiş ve "Her şeyimi uğruna ben boş yere mi verdim" bölümünü okuduğu sırada "Kadın şimdi verecek" yorumunu yapmıştı.
    Lerzan Mutlu haberi "Bayülgen verecek" diye duyurdu.
    #2589928 (bilinmeyen, 14.11.2007 14:43 ~ 15.11.2007 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

okan lerzana verecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okan lerzana verecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okan lerzana verecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » bir cift turna » ekuinofobi » etkileme sanrilari » phylum » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » gulum » david hume » ogrencilik gunleri » ayar yiyince eksi oy veren yazar » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » alucard » eski sevgili gitti tatar geldi » deadliest catch alaskan storm » gunun sozu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » butun hiyarlari deve sanmak » fasizm » mutlu olmak icin » love is nothing without fucking » siyaset din futbol ucgeni » yok » torrent ten dosya indirmek » serbetli tatlilar » miyehdiyznak » herpetofobi » deniz feneri dernegi » eros » resat calislar » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » kariyer net